Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor clientilor, vizitatorilor si utilizatorilor de servicii si produse oferite de catre SILERO CONCEPT SRL prin intermediul magazinului virtual www.botezcopii.ro, si pot fi modificate fara instiintare in prealabil al utilizatorilor.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Client – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda prin intermediul magazinului virtual botezcopii.ro.

Vanzator – societatea comerciala SILERO CONCEPT SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str Gh Lazar nr 8, 010201, Bucuresti, Romania C.U.I 32517200  Reg. Com. J40/14606/26.11.2013, Banca Raiffeisen Bank Cont:RO31RZBR0000060016331

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile achizitionate de catre Client.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – drepturi cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus mentionate.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul botezcopii.ro, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Clientului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si Conditii daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Clientul, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorul produsului sau serviciilor Comandate.

Obligatiile Clientului

Clientul este de acord sa primeasca Bunurile si/sau Serviciile Comandate si sa achite contravaloarea acestora, conform metodei de plata alesa.

Obligatiile Vanzatorului

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile conform cerintelor, nevoilor si specificatiilor Clientului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.