La plata on-line cu card bancar,  informatiile introduse de dumneavoastra in vederea efectuarii platii sunt protejate prin protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode (programele „ Verified by Visa ” respectiv „ MasterCard Secure Code „), mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Acest cod va fi cerut cumparatorului online de catre sistemele Verified By VISA sau MasterCard SecureCode in momentul in care plaseaza o comanda.
Beneficii
* Securitate marita pentru tranzactiile online
* Asigurarea ca doar posesorul cardului poate tranzactiona online
* Cardul inrolat in 3D Secure va fi recunoscut automat in toate magazinele inrolate in sistemul 3D Secure
* Reducerea riscului de frauda atat pentru comercianti cat si pentru posesorii de carduri inrolate
* Cresterea calitativa a serviciilor oferite
* Reducerea tranzactiilor disputate si a costurilor aferente
Procedura de plata prin Card

PASUL 1
Din pagina de comanda a website-ului botezcopii.ro, sunteti redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™. Aici introduceti datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre Garanti Bank – banca procesatoare.

PASUL 2
Garanti Bank transmite datele dumneavoastra catre banca emitenta a cardului pentru a primi acceptul la tranzactionare.

PASUL 3
Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre mobilPay™.

PASUL 4
MobilPay™ transmite raspunsul catre dumneavoastra, apoi sunteti redirectionat catre website botezcopii.ro
Timpul necesar pentru parcurgerea celor patru pasi variaza intre 2 si 3 secunde.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre client.
Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar in afara comisionului pe care l-ati agreat cu banca dumneavoastra.
Site-ul botezcopii.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Securitatea adreselor de E-mail

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese E-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a Clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale www.botezcopii.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.botezcopii.ro.