Dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar  noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, cu eticheta originala nerupta sau dezlipita, impreuna cu toate accesoriile, in termen de 30 zile lucratoare de la primire, conform legii.

Returul trebuie anuntat in prealabil, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur trebuie sa mentionati numarul comenzii.

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.

Nu pot fi returnate produsele executate pe dimensiuni nestandard (dimensiuni comunicate de catre client) si nici produsele al caror model a fost modificat (culoare, tesaturi, accesorizare) la cererea clientului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientuluiSuma returnata clientului nu va contine eventualele cheltuieli de transport suportate de catre furnizor la livrarea initiala a comenzii.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, vi se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.
ATENTIE!
Notificarea returnarii produselor trebuie facuta telefonic sau la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

Numai dupa ce primiti acceptul din partea noastra, marfa poate fi returnata, cu suportarea cheltuielilor de transport de catre dvs.

Daca Clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare, valoarea acestuia, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de catre Client.

Nu expediati coletul cu plata transportului la destinatar (SILERO CONCEPT SRL), acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare

  1. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original ( cutie, etichete ) nedeteriorat si sa nu prezinte semne de murdarie.
  2. Marfa returnata va fi livrata direct la adresa indicata in emailul primit.
  3. Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care ati comandat-o, produsul se poate returna fara a plati taxa tur-retur.

*ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.
4. In cazul in care  produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand taxele de transport catre dvs.