Securitatea informatiilor personale conform Legii 677/2001

SILERO CONCEPT SRL este operator inregistrat in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Datele Personale introduse prin intermediul magazinului virtual www.botezcopii.ro, sunt folosite numai in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii economice. Datele Personale vor fi tratate in conformitate cu legea mai sus mentionata.

Datele Personale pot fi comunicate catre terte persoane (Posta Romana, companii curierat, Politie, etc.,) doar pentru explicarea activitatilor companiei sau cu scopul indeplinirii actiunilor pentru care au fost furnizate informatiile.

In orice moment clientul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, intrand in contul propriu pe site-ul www.botezcopii.ro, sau prin e-mail la contact@botezcopii.ro.

Securitatea adreselor de E-mail

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese E-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a Clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale www.botezcopii.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.botezcopii.ro.